Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012


       Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Σήμερα,το διαδύκτιο για τους περισσότερους εφήβους είναι η πιο σημαντική απασχόληση!Χωρίς να ξέρουν τους κινδύνους  που προκαλεί το διαδύκτιο ανεβάζουν προσωπικά τους δεδομένα (π.χ στο facebook,twitter κ.λ.π).Με αυτό τον τρόπο πιστεύουν  οτι είναι δημοφιλής και ότι θα πετύχουν στην ζωή τους.Συνδέονται καθημερινά χωρίς να ξέρουν πως αυτό τους έχει γίνει εμμονή και ότι αυτό είναι η κύρια ασχολία  τους.Αυτά συνεπάγονται με εθισμό,απομάκρυνση από την κοινωνία και από τις ασχολίες της ηλικίας τους. Σε αυτή την περίπτωση οι γονείς θα πρέπει να επέμβουν, να επιβλέπουν τα παιδιά τους και να θέτουν όρια σε αυτά.

Νατασα Κ. - Μαρια Κ.

4 σχόλια:

  1. ευχαριστούμεε!! πιστεύουμαι πως σήμερα το διαδύκτιο έχει γίνει παρα πολύ επικίνδυνο και πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα από την κοινωνία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω, αλλα ως ενα σημειο... γιατι να ειναι η κοινωνια αυτη που θα πρεπει να λαβει τα μετρα αυτα??? αν θελετε τη γνωμη μου, πιστευω οτι οι γονεις ειναι ισως οι πιο καταλληλοι να προστατευσουν τα παιδια τους... αλλωστε ειναι το "καθηκον" τους...το πιο απλο που θα μπορουσαν να κανουν θα ηταν να τοποθετησουν τον υπολογιστη σε εμφανες σημειο του σπιτιου, τοσο για να τον χρησιμοποιουν οι ιδιοι αλλα και για να ελεγχουν καποιες φορες τα ιστολογια που επισκεπτονται τα παιδια τους...;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνούμε με την άποψη σου...αλλα δεν πρεπει να παρεμβουν μονο οι γονεις αλλα και τα παιδια πρεπει να καταλαβουν τους κινδυνους που προκαλει το διαδυκτιο...με το να παρουν οι γονεισ τον υπολογιστη δεν καταφερνουν κατι γιατι τα παιδια μπορουν να πανε σε καποιο νετ λεγοντας τουσ ψεματα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή